ЛИСТА УДРУЖEЊА МЛАДИХ/ НЕФОРМАЛНИХ ОМЛАДИНСКИХ ГРУПА ЧИЈЕ ЋЕ ОМЛАДИНСКИ ВОЛОНТЕРСКИ ПРОЈЕКТИ БИТИ ФИНАНСИРАНИ

У складу са Законом о младима и Националном стратегијом за младе, Министарство омладине и спорта у партнерству са Ресурс центрима по окрузима Србије и ове године у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН пружа подршку удружењима младих и неформалним омладинским групама да кроз обуку и реализацију омладинских волонтерских пројеката подстичу активизам и волонтеризам у својим локалним заједницама.

Комисија Ресурс центра за Расински и Топлички округ, састављена од представника Ресурс центра, партнерских удружења, канцеларија за младе и медија из Расинског и Топличког округа донела је одлуку да на основу пристиглих предлога омладинских волонтерских пројеката након реализоване обуке/пруженог менторства из области писања пројеката/управљање пројектним циклусом, одабере доле наведене омладинске волонтерске пројекте, који ће бити финансирани и реализовани у периоду од 12. августа до 31. октобра 2017. године.

Министарство омладине и спорта и Ресурс центар у сарадњи са партнерима за Расински и Топлички округ - Проактив и Едукативни центар Крушевац честитају свим удружењима младих /неформалним омладинским групама и жели срећан дан младих и УСПЕШНУ РЕАЛИЗАЦИЈУ ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА!

DokumentVeličinа
PDF icon 3-Objava rezultata - finansiranje.pdf157.75 KB