Cross Border Coworking Conference se vraća i ove godine!

CBC konferencija_banneri_najava 001-3 - Copy

Više od 180 osoba iz svih delova sveta prošlu je jesen započelo družeći se u Budvi na prvom izdanju Cross Border Coworking Conference, događaja koji je kroz tri dana programa u fokus stavio aktuelne teme coworkinga i digitalnih nomada. Godinu dana kasnije, ova konferencija se vraća novim izdanjem koje će se održati na Jahorini u Bosni i Hercegovini, 10. i 11. oktobra.

Konferencija, čiji je cilj da predstavi potencijale regije za privlačenje digitalnih nomada, okupiće i ove godine ljude iz svih delova sveta, donositelje odluka u regiji, turističke operatere i sve one subjekte koji igraju važnu ulogu u kreiranju ponude privlačne ovoj ciljnoj skupini. I ove će se godine na pozornicu popeti regionalni i svetski stručnjaci koji će kroz niz predavanja, radionica i panel diskusija razgovarati o globalnom trendu koji su prepoznale svetske države i svoju ponudu strateškim pristupom prilagodile potrebama digitalnih nomada.

Konferencija će se dotaći potreba ove ciljne grupe, kao i potencijala regije da zadovolji te potrebe, a novitet ove godine su i radionice na kojima će se razgovarati o utiscima digitalnih nomada te coworkingu kao alatu za razvoj zajednice. Konferencija će se osvrnuti i na odnose digitalnih nomada i lokalaca, ali i odnose u regiji između država koje mogu zajednički raditi na privlačenju digitalnih nomada.

Info o konferenciji:

Detalje o programu konferencije moguće je pronaći ovde, a učešće će i ove godine biti potpuno besplatno. Zato, digitalni nomadi, donositelji odluka, turistički operateri i drugi zainteresovani, upišite ove dane u svoj kalendar i budite spremni na novu dozu učenja, razmene iskustava i zabave.

Cross Border Coworking Conference 2022 organizuju INTERA Tehnološki Park, Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i Proaktiv kroz projekat Cross Border Coworking Cooperation finansiran sredstvima Fonda za Zapadni Balkan i Evropske unije u okviru Poziva za regionalne projektne predloge „Support to the Promotion of Civil Society regional activities in the Western Balkans“.

Napomena: Svi stavovi navedeni u tekstu isključiva su odgovornost projektnih partnera.

Leave a Comment