Konferencija „Moj poslanik“

107007291_3419904468028903_291808860745932983_o

U petak 26. juna organizovali smo konferenciju „Moj poslanik“ na kojoj smo razgovarali o važnosti komunikacije između građana i njihovih predstavnika u Narodnoj skupštini, kao i ravnomernoj predstavljenosti regiona u zakonodavnoj vlasti.

Na samom početku koordinator projekta Milan Babić predstavio je istraživanje koje smo sproveli tokom prethodnog mandata Narodne skupštine.

Nakon toga, dodelili smo nagrade za poslanike u odlazećem sazivu. Nagrada za najaktivnijeg poslanika dodelili smo Jeleni Žarić Kovačević, za poslanika sa najviše integriteta nagradu smo dali dr Dušanu Milisavljeviću. Najveći lokal-patriota u odlazećem sazivu Narodne skupštine bio je Milija Miletić, a nagradu za poslanika sa najdužim stažom dodelili smo Goranu Ćiriću. Nagradu za najneaktivnijeg poslanika dodelili smo Hadži Miloradu Stošiću.

Konferencija "Moj poslanik"

🔵 Pogledajte delić atmosfere sa konferencije "Moj poslanik" na kojoj smo razgovarali o važnosti komunikacije između građana i njihovih predstavnika u Narodnoj skupštini, kao i ravnomernoj predstavljenosti regiona u zakonodavnoj vlasti.#mojposlanik #proaktiv

Posted by Moj Poslanik on Wednesday, July 8, 2020

Na prvom panelu „Ko predstavlja građane u parlamentu?“ učestvovali su Stefan Đorđević iz Krovna Organizacija Mladih Srbije, Bojan Klačar, izvršni direktor CESID – Centra za slobodne izbore i demokratiju i Aleksandar Popov iz novosadskog Centra za regionalizam.

Na drugom panelu „Ko bira naše poslanike?“ učestovali su narodni poslanik Milan Lapčević, Maja Kamenov iz Mreže 13/25 i Nenad Stojanović iz OCD Proaktiva.

Leave a Comment