Obuke za mlade – Od ideje do akcije

computer-gcf0af4d28_1280

Mladi od 15 do 30 godina koji žele da saznaju kako od dobre ideje doći do akcije i realizacije, mogu da se prijave za radionice koje organizuje Proaktiv. U okviru projekta „Od ideje do akcije“ 19. i 20. oktobra u Nišu će biti održane obuke za mlade, a zainteresovani mogu da se prijave na office@proaktiv.org.rs slanjem svojih podataka (ime i prezime, broj godina, kontakt telefon)

Ko može da se prijavi?

Za ovaj program mogu da se prijave učenici, studenti, volonteri, omladinski radnici, predstavnici udruženja mladih/za mlade. Učešće je besplatno.

Programi obuka značajno će doprineti sticanju ličnih, socijalnih i radnih veština među mladima, promovisaće se aktivizam i socijalna odgovornost mladih.  Cilj projekta je da se podignu stručni kapaciteti i pruži podrška udruženjima mladih/za mlade i neformalnim grupama mladih u južnoj Srbiji.

***

Kroz tri programa obuke u Nišu, Leskovcu i Prokuplju biće osnaženo 60 predstavnika udruženja i neformalnih grupa, a najbolje ideje će dobiti finansijku, mentorsku i operativnu podršku za realizaciju. 

*Projekat „Od ideje do akcije“ realizuje organizacija Proaktiv, uz partnerstvo sa Media i reform centrom Niš, a podržava Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije.

Leave a Comment