Održan sastanak Upravnog odbora na TANGRAM projektu

logo-TANGRAM-600px

Sastanak Upravnog odbora na projektu TANGRAM održan je u Nišu 2. Februara u organizaciji OCD Proaktiv.

Sastanak je organizovan u Deli prostoru za kreativno delovanje u hibridnom formatu, uživo su učestvovala tri projektna partnera (Argonauta, TOBL – Banja Luka i OCD Proaktiv) dok su ostali bili online na zoom linku, takođe svi koji su želeli mogli su da prate sastanak na YouTube kanalu OCD Proaktiv.

Nakon uvodnog govora koji je održao predstavnik Proaktiva Milan Babić, počeo je panel na kojem se govorilo o aktivnostima u okviru aktivnosti T2 – Lokalni akcioni plan gde su svi partneri predstavili svoj rad u dosadašnjem delu projekta.

Panelom je moderirao partner DELTA 2000. Na panelu se između ostalog govorilo i o formiranju radnih grupa eksperata, analizi pozitivnih i negativnih efekata u turističkom razvoju destinacija, kao i o budućoj viziji. Proaktiv je predstavio svoj ekspertski tim sačinjen od 27 istaknutih pojedinaca u četiri različite grupe, Gostima su se obratili eksperti Vladimir Jovanović – predstavnik TON-a i Nenad Rokvić predstavnik Udruženja turističkih vodiča. Svi partneri saglasni su da je naredni period veoma važan i da je potrebno nastaviti sa dobrim radom i realizacijom projektnih aktivnosti.

Na samom kraju sastanka usvojen je plan aktivnosti u narednom periodu. OCD Proaktiv zahvalio se svim učesnicima i publici na doprinosu u organizacije druge Internacionalne TANGRAM konferencije i sastanku Upravnog odbora projekta TANGRAM.

Leave a Comment