Osnivanje preduzeća i održavanje preduzetničke radnje

cover 1-01 djordje update

U okviru programa Pokreni se – promeni se, nastavlja se serijal edukativnih radionica koje organizuje Proaktiv kao deo Letnje škole preduzetništva za mlade. U četvrtak, 21. jula od 18 sati, online predavanje će održati Đorđe Radošević, na temu: Osnivanje preduzeća i održavanje preduzetničke radnje.

Događaj će biti realizovan uživo na fb stranici Proaktiva. Link će biti dostupan na stranici pred sam početak događaja, a ukoliko ste polaznici našeg programa, dobićete i mailom obaveštenje i link pred početak radionice. Više o program pročitajte na sajtu Proaktiva.

Sve do trećeg modula Letnje škole preduzetništva ima prostora za prijavu novih polaznika.

LINK DO POZIVA

O predavaču:

Đorđe Radošević bavi se produkcijom storytelling sadržaja za velike klijente. To podrazumeva foto i video sadržaje, copywriting, SEO i druge aktivnosti vezane za izgradnju i razvijanje prepoznatljivosti brenda. U okviru svoje firme saraživao je sa brojnim velikim kompanijama i agencijama koje posluju na domaćem tržištu. Neka od imena sa kojima je sarađivao su: Nis Gaspromneft, Philip Morris International, Coca Cola HBC Serbia, Toptal, Upwork, WordPress, Zumtobel, IMI, Leoni, Fridrich Ebart Stiftung, Erste Bank, Atomia, WWWVrsac, Magento, Deli, Nicat klaster, Vecom i sa mnogim drugim malim i srednjim biznisima.

Prethodno je radio poslove SEO optimizacije, kopirajtinga i blogovanja u firmi Intercasa Ambienta za potrebe sajtova Aerogaga, TV Arenasport, MiroslavMiškovic.rs. Đorđe je završio novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Ostvario je zapažene rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Pokrenuo je studentsku organizaciju „Žurnalist“ usmerenu na potrebe studenata novinarstva.

Po završenim studijama, usavršavao se iz oblasti fotografije i videografije. Ima višegodišnje iskustvo rada u novinarstvu. Bio je dopisnik Večernjih novosti, radio je u brojnim niškim redakcijama, a 2009. je pokrenuo internet portal Infopolis uz pomoć nemačke organizacije Help zajedno sa svojim kolegama sa fakulteta.

O programu:

Letnju školu preduzetništva za mlade iz Niša organizuje Proaktiv uz podršku Fondacije Ana i Vlade Divac u okviru YouthHubWBT mreže.

Leave a Comment