Digitalni marketing i iskustvo osnivanja preduzeća

Digitalni marketing predavanje - cover.

Milena Ranđelović, vlasnica Xanti Digital marketinške agencije, ima više od 10 godina iskustva u marketingu i gejming industriji. Svoj posao ne smatra obavezom već načinom života. Profesor je engleskog jezika i književnosti i nesuđena umetnica koja bira isključivo inspirativne projekte gde može da izrazi svoju kreativnost.

O svom iskustvu, izazovima, rezultatima i mnogo čemu drugom govoriće Milena Ranđelović na online radionici koju organizuje Proaktiv u okviru Letnje škole preduzetništva. Facebook live zakazan je za četvrtak, 23. jun od 18 sati na fb stranici Proaktiva.  

U nastavku realizacije programa Pokreni se – Promeni se očekuju nas četiri radionice na temu osnivanja sopstvenog preduzeća ili start-upa. Svoja iskustva podeliće bivši i sadašnji stanari Deli prostora, a prva među njima je Milena Ranđelović.

Link će biti dostupan na našoj stranici, a ukoliko ste polaznici našeg programa, dobićete i mailom obaveštenje i link  pred početak radionice.

Više o program pročitajte na sajtu Proaktiva.

Sve do trećeg modula Letnje škole preduzetništva ima prostora za prijavu novih polaznika.  

LINK DO POZIVA

Letnju školu preduzetništva za mlade iz Niša organizuje Proaktiv uz podršku Fondacije Ana i Vlade Divac u okviru YouthHubWBT mreže.

Leave a Comment